Edward Snowden jep alarmin për alienët

0
960
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

gawho5nsgox0swv82qqh

Spiuni i cili nxori në pah të palarat e NSA-së amerikane, Edward Snowden, tani ka deklaruar se alienët janë të vërtetë, dhe se ata janë duke tentuar që të kontaktojnë me ne.

32-vjeçari më i njohur në botë thotë se alienët janë në kërkim intensiv të jetës në planetët e tjerë, dhe se zhurmat nga satelitët janë dëshmi për ekzistimin e tyre. Ja çka ka deklaruar ai:

“Nëse e keni një civilizim alienosh, i cili dëshiron që të bjerë në kontakt me civilizimet e tjera, apo civilizimin tonë, i cili përpiqet që të bjerë në kontakt me alienët, atëherë është vetëm çështje kohe kur do të realizohet ky kontakt, ndoshta në formën më primitive të mundshme”.

Snowden thotë se alienët janë duke tentuar që të na kontaktojnë me anë të sinjaleve të koduara. Snowden gëzon azil në Rusi, derisa në SHBA e kërkojnë për spiunim dhe vjedhje të pronës qeveritare.

Zjarr Tv Ad