Gruaja e Bilalit përballë McGonigal

0
242
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Luçiano Boçi

Laku sa vjen e po ngushtohet për Ramën.

Ditët kur hiqej si të ishte gruaja e Bilalit për të mundësuar qoftë dhe një foto, kryeministrit do t’i duken më romantiket e mundshme në jetën e tij, në raport me atë çka e pret në vazhdim. McGonigal ka pranuar fajin të cilin e ka konsumuar me disa bashkëpunëtorë, midis të cilëve spikat e ndriçon Rama.

Ka pohuar dhe marrjen e shpërblimit financiar për shërbimet ndaj Ramës për të goditur opozitën dhe madje ka shkuar më tej në zbulimin e së vërtetës.

Shpërblimi në bazë të “marrëveshjes” do vazhdonte, sipas dhe rezultateve, me krijimin e favoreve për biznes e pozitë shumë të fortë e shumë të afërt me pushtetin e Ramës.

Neza është pranuar nga McGonigal si ndërmjetësi i operacionit anti opozitë.

Këshilltari i Ramës Duçka është po kaq i përfshirë.

Neza nuk është më ai borxhliu bamirës që zotëron shuma kesh e që i shpërndan ato “për të bo mirë”, siç thërriste dëshpërisht Rama ato ditë të para të shpërthimit të skandalit.

Neza na qenka masha ose zari i Ramës i cili transportonte shpërblimin por dhe skenarët lobuese për punët e pista që McGonigal kishte marrë përsipër për të plotësuar dëshirat perverse politike të Ramës.

Alibia e borxhit tashmë ka rënë dhe kartat janë hapur.

Ramës i ka ngelur në gojë vetëm replika e sforcuar me ambasadorin rus në OKB.

Hetimi amerikan duhet të vazhdojë në Shqipëri.

Korruptimi i McGonigal ka dërrmuar jo vetëm reputacionin e agjencisë së famshme, por dhe sigurinë e shtetit shqiptar, i cili përdor nëpërmjet qeveritarëve mekanizmat e tij si dhe korrupsionin, për të goditur sistemin mbi të cilin është ndërtuar vetë shteti, duke synuar eliminimin e opozitës.

Njëjtë si majmuni që pret degën ku është ulur.

Por majmuni ynë megjithatë na është bë pelivan i madh. Hidhet nga dega në degë me shpresë se nuk do të bjerë në rrjetë.

Po sic thotë fjala e urtë kur kërcen nga huri në hu një do të ngulet.

E Ramës po i ndodh.

Luan deklaratash dhe bën liderin ndërkohë që është i zhytur deri në grykë në gropën septike që e ndërtoi vetë.

Vaji i kandilit duket se po mbaron për gruan e bërë “burrë” të Bilalit!

Zjarr Tv Ad