Kim Kardashian, sërish nudo për C Magazine

0
797
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nudo dhe shumë e bukur, Kim Kardashian pozon e zhveshur për C Magazine. Ajo është shtatzënë në pritje të fëmijës së saj të dytë, kështu që dhe format e bëshme nuk i mungojnë, prandaj ajo është shfaqur vetëm gjysmëbust topless, duke treguar edhe kështu të gjithë sensualitetin e saj.

Zjarr Tv Ad