Kuvendi Kombëtar i PD, deputeti Gështenja: Vetëm kjo s’mund të jetë Partia Demokratike. Duhet më e fortë dhe jo më të dobët se e djeshmja!

0
24
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Deputeti Lefter Gështenja ka reaguar përmes një postimi në rrjetet sociale, për Kuvendin Kombëtar të PD.

Ai shprehet se të bësh luftë kundër “kultit të individit e më pas të mbledhësh Kuvende për të përjashtuar ata që bëre betejën dhe të vetëshpallesh kryetar i përjetshëm, vetëm kjo s’mund të jetë dhe s’mund të quhet Partia Demokratike”. Sipas tij është koha për një Parti Demokratike gjithëpërfshirëse, më të fortë dhe jo më të dobët se e djeshmja!

Reagimi i plotë: Të bësh luftë kundër kultit të individit e më pas të mbledhësh Kuvende për të përjashtuar ata që bëre betejën dhe të vetëshpallesh kryetar i përjetshëm, vetëm kjo s’mund të jetë dhe s’mund të quhet Partia Demokratike.

Është koha për një Parti Demokratike gjithëpërfshirëse, më të fortë dhe jo më të dobët se e djeshmja!

Zjarr Tv Ad