Linjat ajrore, pranë zgjidhjes së problemit të turbulencave

0
699
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një fakt interesant që jo të gjithë dinë, është se pilotët gjatë fluturimit nuk marrin raportime në kohë reale mbi turbulencat e ajrit. Kjo e bën të pamundur parashikimin e saktë, se cilat janë zonat që duhen evituar gjatë fluturimit. Një partneritet i ri, midis Tech30 një kompani që merret me motin dhe GOGOdo të pajisi avionët me Gogo Inflight Technology.

Kjo teknologji do të bëjë të mundur lidhjen me kompaninë e parashikimit të motit e cila do të japi të dhëna në kohë realë mbi motin dhe turbulencat.Gogo Inflight Technologypritet të përmirësojë ndjeshëm sigurinë dhe komoditetin në fluturimet ajrore.

ma.me

Burimi : / Javanews.al

Zjarr Tv Ad