Me hu në dore dhe kokën lart, Shqipëria bën Vetëm Përpara!

0
262
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Genc Gjokutaj

Nje lajm i “mire”:

Shqiperia shpallet Kampione Bote ne disiplinen e “Bejsbollit ne Komunitet” per sportet e Hurit!

Merita per kete trofe ju takon lojtareve pjesemarres, trajnerit Rraja por ky sukses nuk do te behej realitet pa nxitjen dhe mbeshtetjen e pakursyer te Qeverise dhe KM Rama te cilet po elaborojne politika simuluese dhe inkurajuese me qellim qe ky sport sqarues dhe argetues te luhet ne te gjithe Shqiperine!

Me hu ne dore dhe koken lart Shqiperia bën Vetëm Përpara!

Zjarr Tv Ad