Ndryshim në oraret e ndeshjeve të Champions Leagues

0
8

Ndonëse ende nuk është konfirmuar, ka zëra se ndeshjet e Champions Leagues mund të zhvillohen në fundjavë, dhe jo në mesjavë. Elliot Richardson, i cili është president i ”Dugout”, ka thënë se ka dëgjuar nga burime të sigurta se oraret e ndeshjeve të Champions Leagues do të ndryshojnë për ta maksimizuar audiencën e interesuar nga Azia dhe Amerika për futbollin evropian. Natyrisht, ky vendim do të shkakonte ndryshim edhe në orarin e ndeshjeve kampionale në Evropë, të cilat do të zhvilloheshin në mesjavë.