Ne vitet 1500 pema e krishtlindjeve

0
730
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ne vitet 1500 pema e krishtlindjeve dekorohej me mollë, arra dhe me lule prej letre, ne kete menyre ajo simbolizonte begati, mireqenie dhe rikrijonte imazhin e parajsës!

Zjarr Tv Ad