Nëna iu lutet shqiptarëve ta ndihmojnë: Dua ushqim farmacie për djalin e paralizuar

0
99
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një nënë ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve pasi djalin e ka të paralizuar dhe nuk mund të ecë dot.

Nëna kërkon ushqim farmacie për djalin e saj që nuk flet dhe ecën. Djali ushqehet me sonda dhe pamundësia ekonomike e nënës së tij ia vështirëson gjendjen.

Kushdo që dëshiron të ndihmojë familjen në fjalë të kontaktojë në numrin e telefonit, 0697270447.

Zjarr Tv Ad