“Oreksi” për të betonizuar çdo sipërfaqe të gjelbëluar nga Bashkia e Tiranës…

0
131
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Lulishtja pas pallatit të kulturës në rrugën e barrikadave e ndërtuar në vitet 1980, nuk do të jetë më e tillë pasi dhe kjo sipërfaqe e gjelbëruar do ti nenshtrohet procesit të betonizimit ashtu si në mbarë kryeqytetin.

Aty do te ngrihet një tjetër gradaçel nga Bashkia e Tiranës e cila në kundërshtim me ligjin e çdo vendi demokratik ndërton në një sipërfaqe të gjelbëruar në një lulishte.

Kështu oreksi për të betonizuar çdo siperfaqe qofte kjo edhe lulishte po e shndërron Tiranën në një qytet ku pakësohet çdo ditë e më shumë sipërfaqet e gjelbëruar për çdo banor.

 

Zjarr Tv Ad