Pengmarrje

0
996
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

11874217_10206215060768636_1972965688_n

Alo… alo…

129 – ta?

– Po – Policia???

– Po pra… çfarë problemi keni – Ju lutem ndihmë se një grup Kriminelësh na ka marrë peng …

– Perpiquni te ruani qetesine . Me thoni ku ndodheni dhe sa veta jeni të marrë peng…?

– Ne Shqiperi Rreth.

– 3 Milionë pak a shumë.

Zjarr Tv Ad