Qindra modele të veçanta, ja çfarë solli panairi ndërkombëtar i biçikletave në Gjermani

0
5

Qindra biçikleta me dizajne interesante në panairin më prestigjioz të biçikletave në botë, “Eurobike”, mbledh mijëra vizitorë në Gjermani.

Panairi u organizua në qytetin Fridrihshafen të shtetit gjerman Baden-Wuerttemberg mes datave 4 dhe 7 shtator.

“Eurobike” është një panair ndërkombëtar i biçikletave dhe organizohet çdo vit në javën e parë të muajit shtator që nga viti 1991.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri