RENEA dhe FNSH blindojnë Shijakun, 3 të arrestuar me rrezikshmëri të lartë, italianët asistojnë në operacion

0
52

Një operacion me qëllim kapjen e tri personave me rrezikshmëri të lartë është zhvilluar në orët e para të mëngjesit në Shijak. Janë ndaluar tri persona, të cilët kërkoheshin edhe nga autoritetet italiane, të cilat kanë marrë pjesë në operacionin për ndalimin e tyre.

Operacioni është zhvilluar nga RENEA, Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë, dhe pritet të ketë një njoftim zyrtar nga Policia në vijim.