Seks në det, 48 orë i eksituar nga ngërçi,23-vjeçari rrezikon t’ia presin

0
2277
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

ITALI – Një 23-vjeçar i cili kishte kryer marrëdhënie të gjatë seksuale me të dashurën e tij ndërsa ndodhej në plazh, i është shkaktuar edhe një ngërç në organin gjenital.

I miksuar me marrëdhënien e gjatë seksuale, ngërçi i kishte shkaktuar dëme të mëdha në organin e 23-vjeçarit i cili për 48 orë pas aktit ishte akoma i eksituar.

Dhimbjet për 23-vjeçarin sa vinin e shtoheshin, duke bërë atë që të rrëfehej tek e ëma e cila e çoi menjëherë në spital.

Mjekët ndërhynë duke i liruar venat e gjakut, por pasojat e lëna nga kjo situatë mund të jenë fatale për djaloshin i cili tashmë rrezikon që t’ia heqin, pasi rruga urinare ishte totalisht e bllokuar dhe organi gjenetial rrezikonte të kalonte në gangrenë.

Tashmë pritet si do të jetë ecuria e mjekimit, por ende nuk përjashtohet mundësia e prerjes së zonës së bllokuar, për t’i shpëtuar jetën 23-vjeçarit italian.

Zjarr Tv Ad