Spartak Braho paraqitet në SPAK, çfarë deklaroi pas daljes nga ambientet e Prokurorisë së Posaçme

0
54
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ish-deputeti i PS-së dhe LSI-së, Spartak Braho është paraqitur sot në ambientet e SPAK.

Pas daljes nga ambientet e Prokurorisë së Posaçme Anti-Korrupsion, ai u shpreh se: “Shkova për punë profesionale”.

Ndërsa shtoi: “Duhet ta kuptoni se jeni gazetarë. Duhet zhvilluar më tej ligji për veprimtarinë e SPAK”

Nuk dihet arsyeja se pse Spartak Braho ka shkuar në Prokurorinë e Posaçme Anti-Korrupsion.

Zjarr Tv Ad