“Të shpëtojë kush të mundet!”/ Akademiku Fuga:Një grup të çmendurish nuk duan ligjin, por të lajnë hesapet mes tyre

0
158
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Akademiku Artan Fuga duke iu referuar votimit të disa projektligjeve në Parlament, mes të cilit edhe atij për mandatin e Skënder Gjinushit, shprehet se vendi i ngjan një pylli ku egërsirat më forta hanë çfarë gjejnë përpara.

Statusi i Fugës

Slogani fatkeq: Asgjë me ligj, çdo gjë me votë!

është udhërrëfyes për neodiktaturat!

I shkon një bande keqbërësish ku kush ka më shumë ndjekës bëhet kapo-bandë,

i shkon një shoqërie si Serbia e Millosheviçit ku kombi me shumicë dhunonte, masakronte, kombe më të pakët në numër si shqiptarët,

i shkon një grupi të çmendurish që nuk duan ligj, por vetëm larje hesapesh mes tyre, kafshim me dhëmbë, çjerrje me thonjë, goditje me raketa pingpongu,

i shkon një pushteti diktatorial alla Putin ku pasi Kapua merr si i merr zgjedhjet, dhunon gjithkënd për të marrë më shumë vota dhe dhunuar të drejtat dhe liritë e njeriut,

i ngjan një pylli ku egërsirat më të forta hanë çfarë gjejnë përpara, është ligj i xhunglës dhe i botës së kafshëve,

vlen për popuj barbarë,

por, jo për shoqëri të kulturuara, për agjenci që ndërtohen për parime dhe vlera demokratike!

Të shpëtojë kush të mundet!

Zjarr Tv Ad