Thaçi shkruan se bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij

0
51

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi e ka përshëndetur rezultatin e arritur na shqiptarët në zgjedhjet serbe.Përmes një postimi në facebook, Thaçi shkruan se bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij.Ai shton se më shumë deputetë do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve në parlamentin serb.

Thaçi: Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij. Ata tashmë do të kenë më shumë deputetë që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje. Bashkërendimi i veprimeve politike jep gjithmonë rezultate dhe Alternativa Demokratike Shqiptare është shembull i mirë për t’u ndjekur nga bashkëkombësit tanë kudo që jetojnë.