Tiparet fizike që kanë të lindurit në shenjën e Binjakëve

0
86

Fytyra: Sytë nuk janë të mëdhenj, por janë të ndritshëm dhe mund të jenë blu, gri, të kaltër ose në ngjyrë kafe.

Shprehja e fytyrës është plot drite dhe jetë, por gati për të ndryshuar nga momenti në moment.

Ata janë nervozë dhe kjo duket sidomos në sytë e tyre të mprehtë.

Buzët janë të plota dhe goja është ekspresive.

Lëkura ka ngjyrë të zbehtë, por mund te nxihet nga dielli lehtësisht.
Trupi: Shtati i tyre është mesatar, por mund të gjesh edhe persona të shkurtër.Supet janë zakonisht jo shumë të gjera.

Trupi i njerëzve të shenjës së Binjakëve bën lëvizje të shpejta dhe është i stërvitur.

Energjia e tyre është dinamike dhe e gjallë.