Vlorë, Beqaj: Kushte më të mira për pacientët me sëmundje të brendshme

0
779
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vlorë, Beqaj: Kushte më të mira për pacientët me sëmundje të brendshme
Nga sot, në spitalin rajonal të Vlorës ka dy mjedise krejtësisht të reja në shërbimin e Patologjisë. Të sëmurët kardiakë, por edhe pacientët që vuajnë nga sëmundjet neurologjike, do të mund të shërbehen më mirë për specifikat e patologjive të tyre.

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj, i shoqëruar edhe nga kryetari i Bashkisë së Vlorës, z. Dritan Leli dhe Drejtorja e spitalit rajonal, Dr. Bruna Mersini, inspektuan mjediset e reja.

Në fjalën e tij, ministri Beqaj u shpreh se ka qenë këmbëngulja e drejtuesve të spitalit për të sjellë këtë risi në administrimin e pacientëve që trajtohen në shërbimin e sëmundjeve të brendshme, teksa shprehu bindjen se, edhe këto dy njësi, si i gjithë shërbimi i sëmundjeve të brendshme, do të përfitojë shumë më tepër vitin e ardhshëm edhe me konsolidimin e shërbimit të laboratorëve.

download

Zjarr Tv Ad