360° Gradë -RRESHJET E SHIUIT RIKTHEJNE PROBLEMATIKEN E PERMBYTJEVE NE QYTETIN E VLORES

0
470

Rreshjet e shiuit rikthejne problematiken e permbytjeve ne qytetin e Vlores. Rreshjet prej oreve te para te mengjesit   ka qene me intesitet,duke sjelle probleme ne shume rruge te Vlores,por edhe ne disa blloqe banimi. Me problematike,situata ka qene prane rruges se portit,i pari segment rrugor qe permbytet ne dite me rreshje,por edhe prane lagjes 28 nentori,neRrugen Kosova ,ne lagjen Pavaresia dhe disa blloqe banimi,te cilat jane permbytur thuajse krejtesisht.Levizja e automjeve eshte kryer me  mjaft veshtiresi,madje ne momente te caktuara ka patur edhe bllokim te rruges per shkak te ujit,nderkohe qe veshtiresi ka patur edhe tek qytetaret e shumte . Nderkohe rreshjet nuk kane sjelle problematika te medha sa i perket shkarrjes se dherave,apo permbytje ne banesa,sie dhe ka ndodhur ne raste te tjera,nderkohe qe edhe nje here tjeter Vlora ka  rishfaqur me rershjet e shiut problematikat e saj ne shume lagje dhe rruge te qytetit.///

 

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion