Bozdo: 25 qershori festë zyrtare, nuk mund të ketë zgjedhje

0
777

Këshilltarja e PD-së, Reila Bozdo ka reaguar në Facebook lidhur me datën e zgjedhjeve.

Bozdo shkruan se 25 qershori përkon me festën e Bajramit të Madh, dhe për këtë arsye nuk mund të ketë zgjedhje.

Postimi i plotë i Bozdos në Facebook:

A eshte 25 Qershori 2017 feste fetare zyrtare?Nese po, ate dite nuk mund te kete angazhim zgjedhor.

Posted by Reila Bozdo on Friday, May 19, 2017