Ekstradimi i Morinës, Demiraj takon ambasadoren kroate: Të gjykohet drejtë çështja

0
507

Ministri i Brendshëm, Dritan Demiraj, ka deklaruar se ka kontaktuar ambasadoren kroate në Tiranë, Sanja Bujas-Juraga, lidhur me rastin e Ismail Morinës i cili është arrstuar nga autoritetet kroata para pak ditësh dhe pritet të ekstradohet në Serbi.

Vetë ministri Demiraj dhe familjarët e zotit Morina, ka vënë në dispozicion të autoriteteve kroate dokumentacionin që dëshmon përdorimin politik të kësaj çështje” thuhet në një njoftim të shpërndarë për median nga ministria e Brendshme.

Përmes njoftimit mësohet se ministri i Punëve të Brendshme, Dritan Demiraj po vijon me intensitet përpjekjet për zgjidhjen në rrugë ligjore të kësaj çështje, duke kërkuar nga autoritetet kroate që çështja të gjykohet drejt”, thuhet në një reagim të Ministrisë së  Punëve të Brendshme.