Gjoni-Ramës: Je ti që gënjen, urdhëro media e tua ta japin të plotë intervistën e Metës

0
600

Kandidati për deputet i LSI-së, Ralf Gjoni, ka publikuar një status në facebook ku replikon lidhur me statusin e Ramë ndaj Ilir Metës, për një intervistë të dhënë në TV grek ‘Star’.

Ai fton Ramën dhe mediat e tij që ta japin të plotë intervistën për të kuptuar më mirë se është pikërisht Rama dhe mediat e tij ato që gënjejnë.

Z. kryeminister ne detyre: Shokues statusi juaj per personalitetin me stabel politik te Shqiperise, vecanerisht ne…

Posted by Ralf Gjoni on Saturday, June 17, 2017