Ismet Drishti ka një këshillë për ministren Milva Ekonomi

0
3066

Për Milvën kam një lloj respekti meqë ka hijen e gruas punëtore që nuk bën shumë politikë dhe e njeh ekonominë.
Meqë dikur kam qenë i mirë në matematikë do i sugjeroja që ta ndryshonte postimin.
Thotë që 4 vjeçarin e ardhshëm do bëjnë 4 herë më shumë se në 44 muajt që kaluan.
E dashur ministre, zeron shumëzoje me cilindo numër që të duash përsëri zero del. 😀 😀 😀