Kim Kardashian dhurata për ata që e urrejnë

0
253

Kim Kardashian ka përgatitur një listë me të gjithë personat që do ti bëjë dhuratë dhe i ka shpërndarë në Instagramin e saj. Por ajo që na ka bërë më shumë përshtypje është se Kim kishte shkruar në këto lista edhe emrat e atyre që nuk kanë folur mirë për të dhë që i konsideron si “Haters” që janë  Piers Morgan, Taylor Swift,  Wendy Williams,    Chlow Grace Moretz dhe  Lindsay Lohan.“Këtu është lista e personave që do ti bëj dhuratë për Shën Valentin. Janë personat më të dashur për mua por edhe ata që nuk më duan. Fundja është  ditë e veçantë  dhe duhet të shpërndajmë sa më shumë dashuri”-  është shprehur Kim Kardashian.