Me këtë bukuroshe në Korenë e Jugut nuk kanë ftohtë

0
1268

Ajo cilësohet si ‘Mbretëresha e Fitnesit’, ndërsa ka një audiencë spektakolare në Instagram, me plot 2.9 milionë ndjekës. Nataline Gauvreau nga Kanadaja ka njoftuar mbërritjen e saj në Korenë e Jugut, ku po mbahen Lojërat Olimpike Dimërore. Prania e 33-vjeçares ka tërhequr vëmendjen dhe ka ‘rritur temperaturat’ në Peyongchangun e ftohtë. Nataline është bërë e njohur edhe për faktin se refuzoi t’i përgjigjej ngacmimeve të Cristiano Ronaldos, rreth 10 vite më parë. nga Kanadaja ka njoftuar mbërritjen e saj në Korenë e Jugut, ku po mbahen Lojërat Olimpike Dimërore. Prania e 33-vjeçares ka tërhequr vëmendjen dhe ka ‘rritur temperaturat’ në Peyongchangun e ftohtë. Nataline është bërë e njohur edhe për faktin se refuzoi t’i përgjigjej ngacmimeve të Cristiano Ronaldos, rreth 10 vite më parë.