Skandal Profesor Mark Marku, nuk kemi shkumësa

0
478

Profesor Mark Mark, shef i Departamentit të Gazetarisë në Fakultetin e Histori-Filologjisë tregon gjëndjen skandaloze ku marrin mësim studentët e gazetarisë, ku mungojnë gjërat më minimale duke nisur nga shkumësi deri tek ngrohja. Mark Marku: “Në departamentin e gazetarisë nuk ka as letra të bardha dhe as shkumësa. Nuk kemi fotokopje, nuk ka letër të bardhë A4 nuk ka shkumësa, nmuka fshirëse, nuk ka energji, nuk ka ngrohje Bëjmë mësim për një brez të teknologjizuar dhe bëjmë mësim si mësuesit në shkollat e fshatrave të viteve 1800- 1900 . Pedagogët ndodhen në një takim që po mbahet në Fakultetin e Histori-Filologjis