Vlore: Vendoset masa e arrestit per rastin e “Havana”

0
548

Gjykata e Vlores ka percaktuar masen e sigurise arrest ne burg per shtetasin Emiljano Nina,i cili qelloi kater here me arme ne nje lokal nate ne Dhermi. Seanca e cila drejtohej nga gjyqtar Hektor Sinanaj ,ndersa prokuror ishte Kledian Llaho eshte zhvilluar me dyer te mbyllura. Nina akuzohet per veprat penale”Armembajtje pa leje” dhe Prishja e qetesise publike e kanosje”. Gjate seances ,e cila ka zgjatur per rreth 20 minuta, i akuzuari nuk kma leshuara snje deklarate ,ndersa ehste njohur vetem me akuzat e pales paditese. Ne fund trupi gjykues ka vendosur Arrest ne burg. Emiljano Nina qelloi kater here ne ajer ne nje lokal nate ne Dhermi,ndrsa ngjarja ishte fatmiresiht pa viktima,pavarsisht se gjate ngjarjes personat qe ndoeeshin ne disko kane kaluar momente tmerri.