10 peizazhe ‘kryevepër e natyrës’

0
46

Ka vende në tokë ku natyra është shfaqje e jashtëzakonshme për t’u admiruar. Këtu janë dhjetë panoramat e bukurisë së pafund, në të cilat malet, luginat dhe brigjet detare krijojnë një sfond magjik, për t’u kundruar dhe në të cilin do të humbasin me pamjen.

Disa nga pamjet janë në zona shumë të largëta të planetit por edhe në zona lehtësisht të arritshme për cilindo.

Ilulissat – GREENLAND ImageVAL D’ORCIA – TUSKANI – ITALIImageFIORDI MILFORD SOUND – Ishulli Jugor – Zelanda e ReImageKAPPADOKIA – TURQIImageKODRA MONUMENT – ARIZONA – SH.B.AImageSHKRETËTIRA NAMIB – AFRIKAImageBAOBAB – MADAGASCAR ImageCABO SAN LUCAS – MEXICOImageVILA FRANCA DO CAMPO – Ishujt AZZORRE – PORTUGALIImage

Ishulli BORACAY – FILIPPINEImage