A po shndërrohet ky djalosh në njeri-ujk? (Foto)

0
760
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

uhgy2-wolfman2

Zhang Hongming nga Chongqing, Kinë Juglindore, ka një nishan shumë të madh dhe të rrallë që e bënë atë të duket sikur është duke u transformuar në një ujk.

 Shkaku i saktë i këtij nishani është i panjohur, por dihet se nuk është e trashëguar. Kjo mendohet se ka ndodhur si rezultat i një çekuilibri të lokalizuar në faktorët të cilët e kontrollojnë zhvillimin dhe migrimin e qelizave të lëkurës.

‘Congenital Melanocytic Nevus’ është një lloj nishani që zhvillohet tek foshnjat që në lindje.

Ky lloj nishani ndodh rreth në 1% të foshnjave në SHBA. Nishani shfaqet zakonisht në zonën e kokës dhe qafës, por mund të shfaqet edhe kudo tjetër në trup.

Ky nishan e ka bërë këtë djalosh të duket sikur po shndërrohet në një njeri-ujk. Shikojeni atë:

luv0j-wolfman1dx2u3-wolfman3

Zjarr Tv Ad