Anija më e madhe e lundrimit kalon me sukses Kanalin grek të Korintit

0
26

Pamjet e pabesueshme treguan momentin kur anija më e madhe e lundrimit ndonjëherë ka kaluar nëpër Kanalin e Korintit në Greqi brenda një hendeku të vogël.

Videoja tregonte anijen ndërsa kalonte ndërsa njerëzit shikonin nga sipër kuvertës.

Pasagjerët në anijen e lundrimit 22 metër të gjerë, MS Braemar thuajse mund të arrijë dhe të prekë anët e kanalit i cili është 24 metra i gjerë në pikën e tij më të ngushtë.

Anija e lundrimit 196 metër e gjatë mund të transportojë më shumë se 1.200 pasagjerë.

Anija e cila peshon24.344 ton është në pronësi të Fredit me qendër në Mbretërinë e Bashkuar.