Armaldo merr vendimin e rëndësishëm dhe prish të gjitha planet e produksionit

0
10315
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Publiku vendosi që mes Kristit, Luizit dhe Armaldos, ky i fundit të largohej nga shtëpia, duke hequr dorë nga çmimi i madh.

Luizi, Armaldo dhe Kristi ishin në nominim këtë javë. Ata u dënuan nga Vëllai i Madh pasi thyen një nga rregullat kryesore të programit, u futën njëkohësisht në tualet, gjë që ky format e ndalon në mënyrë kategorike.

Përmes një zarfi të zi që hyri në shtëpi javën e kaluar, Vëllai i Madh komunikoi se për shkak të thyerjes së rregullave, Luizi, Armaldo dhe Kristi do dërgoheshin në tre në televotim.

Armaldo në momentin e daljes i është kërkuar nga Arbana të marr me ngulm biletën e kthimit pasi mund të kish biletë kthimi. Kjo ka qenë skema e produksionit që Armaldo të hap biletën në studio dhe të kthehet në shtëpi sërish.

Armaldo i është përgjigjur Arbanës se nuk do të rikthehet në Big Brother dhe se nuk e do biletën pasi e ka vendosur të dal pasi kështu ka vendosur publiku. Arbana ka ngulmuar se duhet te marr biletën pasi është detyrë.

Me këtë deklaratë maestro ka prishur të gjithë gjithë planet e produksionit. Produksioni do digjte sërish nominimet e Luizit pasi dogji kutinë e pandorës ku ktheu kritin me biletë kthimi. Duke qenë se Kristi nuk kish biletë kthimi produksioni vendos të nxjerr Maestron dhe më pas ta rikthej në lojë sërish.

Zjarr Tv Ad