Artan Fuga thirrje opozitës: Boll më me debate shterpë, nxirrni 100 emra djemsh e vajzash të reja si qeveria hije dhe lëreni debatin e vulës

0
371
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Artan Fuga

Kaq te zorshme e ka opozita te kuptoje qe duhet te nxjerre100 emra djem e vajza 30 – 35 vjec si persona te mundshem qeveri hije e deklaruar publikisht?

Kaq u duket veshtire ta shpikin rroten? Po rrine merren jo e lagu jo nuk e lagu, jo kush vodhi vulen, jo kush ka cakmakun, xhirojne ne vend me debate e monologe shterpe ?

O Zot!

Zjarr Tv Ad