Avionët vijnë ndryshe, si nuk i keni parë asnjëherë

0
9

Të ndërmarrësh një udhëtim turistik, tashmë nuk është më vetëm një emocion për të parë vendin që ke planifikuar të vizitosh, dhe këtë e ka bërë të mundur një kompani fluturimesh kanadeze e cila ka vendosur t’i surprizojë klientët e saj që në nisje të udhëtimit.

Kompania kanadeze për t’i bërë të ndihen edhe më mirë klientët e saj ka krijuar disa versione që të lënë pa fjalë të modelit Embraer E190-E2, me të cilin po “pushton” qiejt”.

Kompania ka zgjedhur të pikturojë mbi këta avion tigra, peshkaqen apo dhe shqiponja. Fotot e këtyre avionëve janë bërë virale në rrjetet sociale.