Basha në Gjermani: Për punësim, mirëqenie dhe zhvillim

0
5

Kryetari i PD, Lulzim Basha ndodhet në Berlin ku ka zhvilluar një takim me Komisionerin e BE për Buxhetin dhe Burimet Njerëzore, Günther Oettinger.

Në një postim në Faveboo, Basha thotë se “në Berlin pata një bashkëbisedim të frytshëm për Shqipërinë, zhvillimin ekonomik dhe projekte të rëndësishme që do të përmirësojnë jetën e qytetareve tanë”

“Angazhim dhe përkushtim maksimal për punësim, mirëqenie, zhvillim ekonomik për qytetarët për #ShqipërinëSiEuropa”,mbyll postimin Basha.