Hazbi Kasaj në ‘Shkruaj në Akull’: Ja si do të fuksionoj shtëpia publike…

0
312

Emisioni shumë i ndejkur nga ju,  ‘Shkruaj ne Akull’ nga moderatori Ismet Drishti, një ditë më parë kishte të ftuar special Hazbi Kasaj.

Hazbi Kasaj është kandidat për Kryetar Bashkie për Këlcyrën nga partia Emigracioni Shqiptare me kryetar Kristaq Papa.

Për Bashkinë e Këlcyrës aktualisht janë në gare tre kandaidatë Partia Socilaiste, Partia Bindja Demokratike dhe Emigracioni Shqiptarë.

Në një intervistë ekskluzive për ‘TV ZJARR’,  Kasaj ka treguar edhe pikat e ‘forta’ për kandidaturën e tij.

Dy pikat më të forta të kandidatit për Krytarë Bashkie janë hapja e shtëpive publike dhe legalizimi i hashashit për banorët e Këlcyrës.

Nëpërmjet këtij emisioni ai na ka shpjeguar se si funksionon realizimi i ketyre dy pikave kryesore.

Për më tepër klikoni për të ndjekur emisionin ‘Shkruaj në Akull’.