Berat/ Rradhë të gjata për aplikimin e kartave të ID

0
10
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Për të aplikuar për karta identiteti janë shtuar në masë dhe në qytetin e Beratit

Radhët e gjata dhe fluksi i qytetarëve të cilët paraqiten për të aplikuar janë të shumtë në numër

Qytetarët ankohen për këtë fakt, sepse ndonëse shpenzojnë orë të tëra në radhë ka raste që aplikimin nuk mund ta kryejnë brenda ditës.

Aleati Sofran Group Albania në qytetin e Beratit ofron shërbimet e tij për të kryer aplikimet për kartat e reja të identitetit në mjediset e godinës së ish/bashkisë së Beratit, por sportelet ku kryen aplikimet duket se janë të pakta, te cilat janë bere shkak për radhët e krijuara.

Zjarr Tv Ad