Berisha: Të ishte vendosur një stendë e zezë për personalitetet antikombëtare, si Edi Rama dhe Enver Hoxha

0
49
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka mbërritur në Kuvendin e Shqipërisë ku do të mbahet edhe mbledhja e përbashkët me Kuvendin e Kosovës.

E ndërsa është ndalur për të parë ekspozitën para Kuvendit me momentet më të rëndësishme të shpalljes së pavarësisë, Berisha tha se duhej të ishte vendosur edhe një stendë e zezë për të treguar personalitetet antikombëtare, si Enver Hoxha dhe Edi Rama.

“Do të doja të kishit një stendë të zezë ku të vendoseshin personalitetet antikombëtare, si Enver Hoxha dhe sivllau i Vuqiqit, siç thotë ai për të tallur kosovarët”, u shpreh Berisha.

Zjarr Tv Ad