Braimllari: Sandër Lleshaj ka përgjegjësi personale për sjelljen anti-ligjore të Policisë së Shtetit

0
13

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së Endrit Braimllari e bën ministrin e Brendshëm Sandër Lleshaj përgjegjësin kryesor për sjelljen anti-ligjore të policisë së Shtetit më 17 maj. Teksa Lleshaj foli në interpelancë sot duke i dalë në mbrojtje policisë dhe duke akuzuar protestuesit për forcë, Braimllari deklaron se kundër ligjit nuk kanë vepruar ata që mbrojtën teatrin por Lleshaj dhe policia.

“Sandër Lleshi ka përgjegjësi personale për sjelljen anti-ligjore të Policisë së Shtetit duke dhunuar në kapërcim të çdo kompetence ligjore artistët, qytetarët, gratë dhe fëmijët që ushtronin të drejtën e tyre në mbrojtje të Teatrit Kombëtar. Kundër ligjit, ka vepruar Sandër Lleshi dhe policia politike që ky ministër e ktheu në organizatë mafioze”, deklaron Braimllari.