Çfarë gjejnë turistët në Shqipëri

0
119
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga Lutfi Dervishi

Çfarë gjejnë turistët në Shqipëri

-Më lirë restorantet, por më shtrenjtë supermarketet!

-Më lirë makinat me qera, por më shtrenjtë nafta!

-Më lirë euro, por më shtrenjtë leku!

-Më lirë hashashin, por më shtrenjtë sallatën!

-Më lirë kredia e shtëpisë, por më shtrenjtë shezlloni!

Në vendet e tyre nuk dinë ke kanë minister, këtu i takon ministri dhe i pyet nga je?

Zjarr Tv Ad