Ekstradohet nga Italia anëtari i grupit të Habilajve

0
4

Ekstradohet nga Italia, Reshat Radhima, anëtar i grupit të Habilajve. Krimet e Rënda kanë caktuar masën ‘arrest me burg’, ndaj tij në vitin 2017.
Radhima, së bashku me anëtarët e tjerë të grupit, akuzohen për ‘Trafik ndërkombëtar të narkotikëve’, ‘Grup të strukturuar kriminal’ dhe ‘Kultivim të narkotikëve.