Fotografi të mahnitshme tregojnë çfarë bëjnë balerinat kur janë në shtëpi – [FOTO]

0
749
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Zakonisht fotografohen me kostume dhe në skenë, por balerinat performancat e tyre që i bëjnë në skenë i bëjnë edhe gjatë kohës kur bëjnë gjëra të ndryshme në shtëpi.

Fotografi David Perkins vendosi që t’i tregojë botës se si është të jesh një balerinë në të vërtetë, duke kapur fotografi të mahnitshme për të treguar anën tjetër të jetës së këtyre valltareve.

I titulluar ‘Home Stage’, albumi me fotografi shfaqë balerinat duke qenë ‘vetvetja’ në shtëpi, transmeton Lajmi.net.

Dhe, për të krijuar albumin e tij, Perkins ka fotografuar balerina të ndryshme për më shumë se 10 vite.

Shikoni disa nga fotografitë që i ka bërë ai:

Zjarr Tv Ad