Fundosen 5 trafikantët shqiptarë

0
23

Pesë shqiptarë janë arrestuar sot në Rimini të Italisë për akuzën mbajtjes dhe të shitjes së lëndëve narkotike. Sipas mediave fqinje, të arrestuarit janë të moshave nga 18-28 vjeç. Ata në bashkëpunim me njëri-tjetrin shisnin kokainë në doza të vogla në stacionet e autobusëve duke siguruar një xhiro prej 4 mijë eurosh brenda një dite. Pas arrestimit, autoritete vijuan kontrollet në rezidencën e tyre, ndërsa gjetën mjete të tjera që i përdorte grupi si telefona, thika dhe një sasi të konsiderueshme parash, vlera e të cilave nuk është bërë  publike nga autoritetet italiane. Nga të dhënat e siguruara është vërtetuar se shqiptarët, paratë e drogës që i fitonin në Itali, sillnin për t’i investuar në Shqipëri.