Gjikondi: Berisha, modeli më elitar i të keqes mes shqiptareve…

0
23
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në emisionin ‘3D’ në RTSH, juristja Brisida Gjikondi deklaroi se opozita, në gjendjen që ndodhet sot, është në një krizë pa kthim. Ajo shtoi se edhe mazhoranca rrezikohet të hyjë në krizë për shkak të mungesës së moralit, idealizimit, luftës së bërrylave etj.

“Kjo opozitë që është tani nuk krijon dot frymën opozitare edhe nëse bëhen përpjekje për federata apo skema të tjera. Të tilla propozime mund të jenë përpjekje që të bëjnë makijazh, por fryma e së djathtës nuk është në koherencë me ta dhe tani ata nuk e përfaqësojnë më të djathtën. Janë të sforcuar në gjithshka që bëjnë. Ca qeshin, ca ndezin zjarre, ca përmbysin karrige, ca bëjnë video. Janë inskenime. Opozita është në krizë pa kthim. Nga kjo rrezikohet edhe mazhoranca. Edhe nga e majta ka probleme. S’ka më moral dhe idealizëm. Është një teatër i sforcuar i Berishës për të dalë kudo në gjithshka që ndjekim. Berisha është modeli më elitar i të keqes mes shqiptareve”, tha Gjikondi.

Zjarr Tv Ad