Gjykata e jep mandatin kryebashkiakut te Himares, Jorgo Goro

0
5

Gjykata e Vlorës miraton mandatin për kryetarin e Bashkisë Himarë, Jorgo Goro.

Vendimi u dha nga gjyqtari Skender Haluca, i cili mban dhe postin e kryetarit të Gjykatës së Vlorës.

Ndërkohë dje Gjykata e Durrësit shpalli të pavlefshëm procesin e 30 qershorit ne Durres, duke rrëzuar kërkesën e përfaqësueses socialiste në bashki, Valbona Sako, për njohjen e mandatit. Gjyqtarja, Mimoza Margjeka, argumentoi se Bindja Demokratike u regjistrua jashtë afateve ligjore, gjë që e bën nul edhe 30 qershorin.

Po ashtu edhe Gjykata e Tiranës shpalli moskompetencën për të dhënë konfirmimin e mandatit për Agim Kajmakun në Vorë.