Hasan Ahmetaj rikthehet drejtor policie në Berat

0
3

Hasan Ahmetaj rikthehet drejtor i policisë në qarkun e Beratit, duke zëvendësuar në këtë post Artion Dukën, i cili u emërua në Vlorë. Ahmetaj ka një karrierë të gjatë në Policinë e Shtetit, pasi ka mbajtur disa poste të rëndësishme në qarqe si drejtues, por edhe në drejtorinë qendrore. Ai ka qenë Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit në vitin e vështirë 1997 më pas drejtor i Policisë së Beratit në 1998-1999. Ahmetaj ishte Drejtor i Forcave Operacionale të Lëvizshme për Rendin dhe Sigurinë Publike në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit nga vitit 2018 e deri dje që u emërua në Berat.