Hashim Thaçi lë qelinë e burgut dhe kthehet në Kosovë

0
172
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka lënë qelinë e burgut dhe ka arritur në vendlindjen e tij, në Burojë.

Sipas Gazeta Express, Thaçit i është aprovuar kërkesa për vizitë nga Gjykata Speciale, për shkak të gjendjes shëndetësore të babait të tij.

Kujtojmë se kjo është hera e dytë që Thaçi vjen te familja e tij për shkak të gjendjes shëndetësore të prindërve të tij.

Zjarr Tv Ad