Instituti i Shëndetit Publik, bën thirrje qytetarëve që të kryejnë vaksinën antgrip

0
3

Specialistja e ISHP  thotë se janë duke u analizuar disa mostra në laboratorët e Institutit. Por me një ushqyerje të shëndetshme, shumë njerëz mund të shmangin rrezikun e prekjes nga gripi. Grupmoshat të cilat rrezikohen më tepër për t’u prekur nga gripi, janë fëmijët dhe të moshuarit, për të cilët këshillohet që të shmangin sa më shumë ekspozimin në temperatura të ulëta.