Ja sa lehtë një mi mund të futet në tualetin tuaj (Video)

0
594
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ka shumë tregime për krijesa të papritura që janë futur në tualete, të tilla si gjarpërinj, bretkosa dhe madje edhe minj.
Kështu, a e dini se sa e lehtë është për një mi që të futet në tualetin tuaj? Sipas National Geographic kjo është me të vërtetë shumë e lehtë.
A e dini se minjtë mund ta mbajnë frymën për rreth tre minuta? Madje ata përdridhen aq shumë për tu futur edhe në vrimën më të vogël.
Shikojeni këtë video të lëshuar nga National Geographic, që tregon se sa lehtë një mi mund të futet në tualetin tuaj:

Zjarr Tv Ad