“Jemi në fazën e absurditetit”/ Artan Fuga: Cila politikë do të n’a nxjerrë nga politika e sotme?

0
68
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Problemet jane bere aq te mprehta, dhe nderlikohen aq shume nga lloj lloj gjoja analistesh te paguar fshehurazi ose nga bota ilegale sa me te drejte mund te pyetet :

Cila politike do te n’a nxjerre nga politika e sotme?

Kush do te n’a ruaj nga ata qe duhet te n’a mbrojne?

A i respektojne ligjerata qe bejne ligje?

Si ta besojme analistin qe denoncon politikanin te implikuar me boten e krimit, kur thuhet se ate e paguan bota e korrupsionit?

Si ta dalloj nje bime narkotike per mjekim, nga nje bime narkotike per trafik?

Si qenka bere politika e shtrenjte, kur politika mund te behet krejt falas?

Si n’a bejne pis politiken mbledhesit e plehrave qe duhet te pastrojne qytetin?

Nese cmendet shumica e deputeteve, kush do ta shperbleje Kuvendin qe askush tjeter nuk i thote dot ligjerisht: Mjaft!

Kemi hyre ne fazen e absurditetit.

Zjarr Tv Ad